Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakta görmek

Rüyada ayakta görmek

Rüyada ayakta görmek yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, onları okula göndereceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine inanılır.

Rüyada ayakta gördüyseniz:

  • Şüphelendiğiniz konularda şimdilik birşey belli etmeden olayları kendi akışına bırakmanızda yarar vardır.

Rüyada namazda ayakta durmak onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına tabir olunur.

Rüyada el ve ayakta kına görmek aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayaktan kurşunlanmak kişinin her daim iyi anılacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine işaret eder.

Rüyada ayakta sivilce görmek alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, mutlu ilişkiler kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada ayaktan silahla vurulmak zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, şansının da açık olacağına yorulur.

Rüyada ayakta bevletmek her daim temkinli olacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakta oje görmek konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine inanılır.

Rüyada ayakta damar görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments