Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin birini sigara içerken görmek

Rüyada sevdiğin birini sigara içerken görmek

Rüyada sevdiğin birini sigara içerken görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, insanlardan takdir toplayacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin birini sigara içerken gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız eskiden bahsettiğiniz bir plan veya projeyi gerçekleştirmenize yardım edebilir.

Rüyada sevdiğinin sigara içtiğini görmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi sigara içerken görmek birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin sigara içtiğini görmek arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, sorumlulukların azalacağına, ayrıcalık elde edeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğini sigara içerken görmek deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi sigara içerken görmek düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, hastalıkların biteceğine, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birini sigara içerken görmek yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sigara içen kadın görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir arkadaşını sigara içerken görmek herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments