Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yeri korumak

Rüyada bir yeri korumak

Rüyada bir yeri korumak yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, kişinin gönlünü alacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, çok iyi bir duruma geleceğine, canının derdine düşeceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine delalettir.

Rüyada bir yeri korumak gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızla yaşayabileceğiniz problemleri doğru yönetmeniz gerekiyor.

Rüyada bir yeri korumak herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına işaret eder.

Rüyada civcivleri korumak yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, sorunların çözüme kavuşturulacağına yorulur.

Rüyada kardeşini korumak yaşam refahının düşeceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi korumak zengin için yoksulluğa, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada cumhurbaşkanını korumak yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasını korumak maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine yorulur.

Rüyada birinin seni koruduğunu görmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına delalet eder.

Rüyada yılanı korumak onların bir dediğini iki etmeyeceğine, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, istenen herşeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments