Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polisin koruduğunu görmek

Rüyada polisin koruduğunu görmek

Rüyada polisin koruduğunu görmek bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada polisin koruduğunu gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya gayrimenkul konularını ilgilendiren başlıklarda ilerle kaydedebileceğiniz bir süreçtesiniz.

Rüyada polisin koruduğunu görmek aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada köpeklerin koruduğunu görmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada emaneti korumak karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine alamet eder.

Rüyada bir erkeğin seni koruduğunu görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı korumak uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunu korumak bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine delalet eder.

Rüyada başkasını korumak kısmetinin ve şansının da kapanacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına alamet eder.

Rüyada hayvan korumak başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments