Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kör taklidi yapmak

Rüyada kör taklidi yapmak

Rüyada kör taklidi yapmak hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, toplum içindeki saygınlığının artacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kör taklidi yapmak gördüyseniz:

  • Bazı kararlar almadan önce sorular sormalısınız.

Rüyada kör taklidi yapmak gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bayılma taklidi yapmak ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına yorulur.

Rüyada hayvan taklidi yapmak sıkıntı ile geçimini sağlamaya, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına tabir olunur.

Rüyada ölü taklidi yapmak eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada deli taklidi yapmak bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş taklidi yapmak büyük bir ferahlık yaşanacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine alamet eder.

Rüyada birinin taklidini yapmak moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına delalettir.

Rüyada sarhoş taklidi yapmak ondan kazanç elde edeceğine, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments