Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü kör görmek

Rüyada ölüyü kör görmek

Rüyada ölüyü kör görmek kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, sermayesinin çoğalacağına, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü kör gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirici aktivitelerin geri dönüşü olumlu olabilir.

Rüyada ölü birini kör görmek kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada ölüyü kör görmek bir süre sıkıntı çekeceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün kör olduğunu görmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kör birini görmek umutlarının tazeleneceğine, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kör bi adam görmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sağır ve kör olmak başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı kör kadın görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, karanlık kişilerle muhatap olacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına delalet eder.

Rüyada kör göz görmek yaşamının tazeleneceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, iyi kısmetleri olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments