Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin kör olduğunu görmek

Rüyada sevdiğinin kör olduğunu görmek

Rüyada sevdiğinin kör olduğunu görmek işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, maddi olarak güç kaybedeceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin kör olduğunu gördüyseniz:

  • İstenilen çalışma koşulları oluşabilir veya verimli çalışma arkadaşlarına kavuşabilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin kör olduğunu görmek hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini kör görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına inanılır.

Rüyada tek gözü kör köpek görmek parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, ününün çoğalacağına, hayatının iyileşeceğine delalettir.

Rüyada kör olduğunu görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine delalettir.

Rüyada kör adam görmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına alamet eder.

Rüyada gözü kör adam görmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, mallarının artacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yarı kör olmak keyfinden ve neşesinden olacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulur.

Rüyada körleri görmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Neslihan

Rüyamda bir zamanlar hoşlandığım erkeğin kör olduğunu ve o kör haliyle beni bir kazadan kurtardığını gördüm