Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini kısa boylu görmek

Rüyada kendini kısa boylu görmek

Rüyada kendini kısa boylu görmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada kendini kısa boylu gördüyseniz:

  • Kişisel sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

Rüyada boy kısa gelinlik giymek yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına işarettir.

Rüyada başkasını kısa boylu görmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine tabir olunur.

Rüyada kısa boylu kadın görmek aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, elin bollaşacağına yorulur.

Rüyada kısa boylu bir adam görmek kendisi paralayacağına, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada kısa boylu erkek görmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Rüyada kısa boylu olmak çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına delalet etmektedir.

Rüyada kısa boylu insan görmek çok güzel günler geçireceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine inanılır.

Rüyada boyu kısalmış görmek bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments