Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını kısa boylu görmek

Rüyada arkadaşını kısa boylu görmek

Rüyada arkadaşını kısa boylu görmek hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine inanılır.

Rüyada arkadaşını kısa boylu gördüyseniz:

  • Eğlenceli ya da romantik planlar, alışverişler veya arkadaşlarla geçirilecek zaman ruhunuzu rahatlatmanıza yardım edebilir.

Rüyada arkadaşını kısa boylu görmek özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine inanılır.

Rüyada boyu kısalmış görmek kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini kısa boylu görmek iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye delalettir.

Rüyada kısa boylu bir adam görmek dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına alamet eder.

Rüyada kısa boylu adam görmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kısa boylu görmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine delalettir.

Rüyada kısa boylu erkek görmek adından söz ettirecek adımlar atacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Rüyada kısa boylu olmak geçimin kolaylaşacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments