Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa boylu olmak

Rüyada kısa boylu olmak

Rüyada kısa boylu olmak şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, sarsılacağına, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, onların yaralarına merhem olacağına işaret eder.

Rüyada kısa boylu olmak gördüyseniz:

  • İnsanlarla iyi iletişim içinde olmaya devam ediyorsunuz.

Rüyada kısa boylu kadın görmek haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kısa boylu gelin görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini kısa boylu görmek yokluk nedir bilmeyeceğine, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, inancından ödün vereceğine delalet eder.

Rüyada kısa boylu insan görmek bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, solan yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada kısa boylu birini uzun görmek aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, kısmetinin hep açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kısa boylu biriyle evlenmek ana baba sözü dinlemeye, hasretliğin biteceğine, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boyu kısalmış görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine inanılır.

Rüyada birini boy kısa görmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments