Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boy kısa gelinlik giymek

Rüyada boy kısa gelinlik giymek

Rüyada boy kısa gelinlik giymek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada boy kısa gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Aradığınız ilişkiler veya iş birlikleri açısından size uyum sağlayacak kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada boy kısa gelinlik giymek firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kısa gelinlik giymek yeni ev eşyaları alınacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, aile içinden birinin gurbete çıkmasına tabir olunur.

Rüyada boyu kısalmış görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, huzurlu bir hayata adım atacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına işarettir.

Rüyada kısa boylu erkek görmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kısa boylu birini uzun görmek dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, rahat bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada kısa boylu birini görmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kısa boylu adam görmek rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, hayat kalitesinin de yükseleceğine işaret eder.

Rüyada kısa boylu olmak sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments