Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelepçelenmiş görmek

Rüyada kelepçelenmiş görmek

Rüyada kelepçelenmiş görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine alamet eder.

Rüyada kelepçelenmiş gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilişkilerinizi veya bazı işlerinizi sürdürüp sürdürmeme kararı alabilirsiniz.

Rüyada silah ve kelepçe görmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kelepçeli birini görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine delalettir.

Rüyada elleri kelepçeli birini görmek büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine rivayet eder.

Rüyada altın kelepçe bilezik görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada elinde kelepçe görmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine yorulur.

Rüyada kelepçe bilezik görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine işarettir.

Rüyada kolunda kelepçe görmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada eli kelepçeli birini görmek yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments