Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelepçe çıkarmak

Rüyada kelepçe çıkarmak

Rüyada kelepçe çıkarmak zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, kalp kıracağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, parasal krizler yaşanacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, sadece kendisini düşüneceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada kelepçe çıkarmak gördüyseniz:

  • İşinize yeterince konsantre olamamanızın nedeni, ondan hoşlanmamanızsa kendinize yeni bir iş arayın.

Rüyada kelepçe çıkarmak kafasının rahatlayacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, helal rızka sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kelepçeyi çıkarmak çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ellerinin kelepçelendiğini görmek bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ellerinde kelepçe görmek işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına alamet eder.

Rüyada kendi elini kelepçeli görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada arkadaşını kelepçeli görmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş birini kelepçeli görmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine işaret eder.

Rüyada elleri kelepçelenmek karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, iftiraya maruz kalınacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments