Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kelepçe görmek

Rüyada altın kelepçe görmek

Rüyada altın kelepçe görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın kelepçe gördüyseniz:

  • Olaylar daha az korkutucu olmaya başlıyor.

Rüyada altın kelepçe görmek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada altın kelepçe bilezik görmek tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, tüm dileklerin tutacağına işarettir.

Rüyada kelepçeli altın bilezik görmek huzur ve saadet bulacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına rivayet eder.

Rüyada altın kelepçe takmak çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada silah ve kelepçe görmek verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına tabir olunur.

Rüyada kelepçeyi çıkarmak zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına işaret eder.

Rüyada birini kelepçeli görmek çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine işarettir.

Rüyada kelepçeli birini görmek büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments