Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelepçe bilezik görmek

Rüyada kelepçe bilezik görmek

Rüyada kelepçe bilezik görmek uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına delalet eder.

Rüyada kelepçe bilezik gördüyseniz:

  • Olumlu tepkiler alırsanız, sizi kimse tutamayacağa benziyor.

Rüyada kelepçeli altın bilezik görmek mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada kelepçe bilezik görmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın kelepçe bilezik görmek atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada kelepçeli bilezik görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşine kelepçe takıldığını görmek eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini kelepçeli görmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada kelepçeli birini görmek hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğini kelepçeli görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments