Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini kefenle görmek

Rüyada sevdiğini kefenle görmek

Rüyada sevdiğini kefenle görmek kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğini kefenle gördüyseniz:

  • Ortaya çıkmaya başlayan şeyleri çözebilmek için geçmiş tecrübelerinize ihtiyacınız olabilir.

Rüyada sevdiğini kefenle görmek aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, ekmeğinin verimli olacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine inanılır.

Rüyada başkasını kefenli görmek istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine işarettir.

Rüyada mezarda kefen görmek rızkın daim ve hayırlı olacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birini kefende görmek sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada annesini kefenle görmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada babasını kefenli görmek verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kefenlenmiş insan görmek kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna delalet eder.

Rüyada kefenini görmek önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments