Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasını kefenli görmek

Rüyada babasını kefenli görmek

Rüyada babasını kefenli görmek güzel bir evlilik yaşanacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada babasını kefenli gördüyseniz:

  • Herkes birbirinden farklı fikirlere sahip olabilir.

Rüyada babayı kefenli görmek düzenin kurulacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, huzur içinde yatacağına yorulur.

Rüyada ölmüş babayı kefenle görmek çok rahat bir döneme gireceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına delalettir.

Rüyada ölmüş babayı kefenli görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine işarettir.

Rüyada ölmüş babasını kefenle görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, aksiliklerin baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada babasını kefenli görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü kefende görmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine alamet eder.

Rüyada ıslak kefen görmek çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına inanılır.

Rüyada kefenlenmiş insan görmek bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments