Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kefenini görmek

Rüyada kefenini görmek

Rüyada kefenini görmek kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, aradığı aşkı bulacağına, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kefenini gördüyseniz:

  • Hayal ettiğiniz şekilde olmasa da belli bir değişikliğin veya bazı hırslarınızın peşinden gidebilme şansının doğru değerlendirilmesi gerekiyor.

Rüyada mezardan kefen çıkarmak işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada kefenli ölüler görmek kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine işarettir.

Rüyada kefen yıkamak fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, yapılan her işte hayır duası alınacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada kefene sarilmak borçların biteceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, sorunların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birini kefenle görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, zahmet veren işlerin artacağına yorulur.

Rüyada birini kefene sarmak moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kefende kan görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine delalettir.

Rüyada kefene sarılı adam görmek hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, kuş gibi hafifleyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments