Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kefenlenmiş insan görmek

Rüyada kefenlenmiş insan görmek

Rüyada kefenlenmiş insan görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada kefenlenmiş insan gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza çalışmanın yararını görebilirsiniz.

Rüyada kefende insan görmek evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, o kişiye zararının dokunacağına, sağlığının da bozulacağına tabir olunur.

Rüyada kefene sarılı insan görmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, bilgiyle donanacağına, yüzün güleceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş insanı kefenli görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kefene sarılmış insan görmek hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına yorulur.

Rüyada kefenlenmiş insan görmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, büyük üzüntüler olacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen birini kefenli görmek kariyer planının altüst olacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada birini kefenlenmiş görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi kefenle görmek kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments