Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birini kefende görmek

Rüyada ölmüş birini kefende görmek

Rüyada ölmüş birini kefende görmek sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini kefende gördüyseniz:

  • Desteklemekten memnun olacağınızı göstermeniz, bir düşmanın iş birlikçisine dönüşmesini sağlayabilir.

Rüyada kefen hazırlamak sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü kefenli görmek büyük bir servete kavuşacağına, ikinci bir şans vereceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyi kefenli görmek birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine inanılır.

Rüyada kefende bebek görmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birini kefene sarılı görmek bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine yorulur.

Rüyada kendine kefen almak yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, kötü haberler alınacağına, şansının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş kişiyi kefenli görmek gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada birini kefen içinde görmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, yüklü miktarda para kazanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments