Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarda kefen görmek

Rüyada mezarda kefen görmek

Rüyada mezarda kefen görmek el açmayacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, okuyacağına ve bilgileneceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, yenileneceğine işaret eder.

Rüyada mezarda kefen gördüyseniz:

  • Çok iyi bir iş teklifi almanız ya da bozuk giden ilişkilerinizi düzeltmeniz olasıdır.

Rüyada mezarda kefen görmek kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, işlerinin hemen hallolacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar ve kefen görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına alamet etmektedir.

Rüyada mezardan kefen çıkarmak kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, yaşananları unutturacağına, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına delalettir.

Rüyada mezar kefen görmek disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada mezar içinde kefen görmek işlerinin çok açılacağına, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına alamet eder.

Rüyada mezarlıkta kefen görmek kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına rivayet eder.

Rüyada ölüyü kefensiz görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebek kefeni görmek maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments