Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlük düşürmek

Rüyada gözlük düşürmek

Rüyada gözlük düşürmek tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, ailesini utandırmayacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına işaret etmektedir.

Rüyada gözlük düşürmek gördüyseniz:

  • Sağlığınıza biraz daha özen gösterin.

Rüyada gözlük düşürmek eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, kötü noktalara geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözlük takmış görmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah çerçeveli gözlük takmak yüzünün gülmeye başlayacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözlük camı silmek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, umutlarının boşa çıkmayacağına, rahat edeceğine delalettir.

Rüyada dereceli gözlük görmek eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına inanılır.

Rüyada birinin gözlük taktığını görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına alamet eder.

Rüyada iki tane gözlük görmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, amaçlarını yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada gözlük fırlatmak kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments