Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeffaf gözlük görmek

Rüyada şeffaf gözlük görmek

Rüyada şeffaf gözlük görmek uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına alamet eder.

Rüyada şeffaf gözlük gördüyseniz:

  • Size vaadedilen birşeyi elde edebilmek için esaslı bir mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada şeffaf gözlük görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına delalet eder.

Rüyada şeffaf cam görmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına delalettir.

Rüyada şeffaf su görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada şeffaf çanta görmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına delalet etmektedir.

Rüyada şeffaf yüzük görmek iyi habere, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına işaret eder.

Rüyada şeffaf terlik görmek nahoş sözler işiteceğine, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine işarettir.

Rüyada şeffaf dosya görmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada şeffaf yumurta görmek sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, kendisi için mal mülk alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments