Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlük kutusu görmek

Rüyada gözlük kutusu görmek

Rüyada gözlük kutusu görmek kendisine yeni bir iş bulacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada gözlük kutusu gördüyseniz:

  • Belli konularda ilerleme sağlayabilmek için gereken değişiklik ya da düzenlemeleri bir an önce yapmalısınız.

Rüyada gözlük kutusu görmek güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, aileye büyük bir ev alınacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada altın kutusu görmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada kutunun içinde para görmek dayanışma içinde kalacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kilitli kutu görmek kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, kafa dinleyeceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kutuda salça görmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına işaret eder.

Rüyada kutu içinde kitap görmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada kutu içinde para görmek nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şampuan kutusu görmek rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, borçları varsa ödeyeceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments