Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını gözlüklü görmek

Rüyada arkadaşını gözlüklü görmek

Rüyada arkadaşını gözlüklü görmek iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını gözlüklü gördüyseniz:

  • Maddi konuları ciddiye alıyor, risk almaktan kaçıyorsunuz veya kaçmanızda fayda var.

Rüyada arkadaşını gözlüklü görmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, çalışıyorsa terfi alacağına, gösterilen sabrın tükeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının gözlük taktığını görmek işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına alamet eder.

Rüyada gözlük sapı görmek çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada büyük gözlük görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine delalettir.

Rüyada gece güneş gözlüğü takmak sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözlük hediye etmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına inanılır.

Rüyada gözlük kaybettiğini görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada gözlük temizlemek iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, hakkıyla kazanca delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments