Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ırmakta boğulan birini kurtarmak

Rüyada ırmakta boğulan birini kurtarmak

Rüyada ırmakta boğulan birini kurtarmak işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, makamının ve ününün artacağına, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, yolunun açık olacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada ırmakta boğulan birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Hangi konuda ilerlemek istiyorsanız ya da size ne ilham veriyorsa o yöne ağırlık vermelisiniz.

Rüyada ırmakta boğulan birini kurtarmak kötü kişilere yakın olacağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada ırmaktan birini kurtarmak zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, kendisini bir türlü toparlayamayacağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına inanılır.

Rüyada ırmakta boğulmak mutlu ve sağlıklı olacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına delalettir.

Rüyada ırmakta boğulduğunu görmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına yorulur.

Rüyada ırmakta boğulan birini görmek kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, zorlanacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada kardeşini boğulmaktan kurtarmak sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğulan birini kurtarmak huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına işaret eder.

Rüyada boğulan kardeşi kurtarmak uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments