Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü boğmak

Rüyada ölüyü boğmak

Rüyada ölüyü boğmak rakiplerin alt edileceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü boğmak gördüyseniz:

  • Hayata olumlu bakmanız, iş hayatında, ticarette, finansal alanlarda veya kültürel başlıklı konularda başarı vaat ediyor.

Rüyada ölü birini boğmak istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü boğmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına işarettir.

Rüyada yılan boğduğunu görmek bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına delalettir.

Rüyada yastıkla boğmak birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini elleriyle boğmak işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, geçineceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi boğmak bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada tilki boğmak işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına rivayet eder.

Rüyada kedi boğmak üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments