Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini at üstünde görmek

Rüyada sevdiğini at üstünde görmek

Rüyada sevdiğini at üstünde görmek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, şansın çalışmaya başlayacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğini at üstünde gördüyseniz:

  • İlişkileri daha rahat yönetmenizi sağlayabilecek ipuçları yakalayabilirsiniz.

Rüyada sevdiğini at üstünde görmek girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini atın üstünde görmek atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada atatürkü at üstünde görmek zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini at üstünde görmek yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, terfi alacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada deniz üstünde at görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz at üstünde görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini atın üstünde görmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada atın üstünde gelin görmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments