Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini atın üstünde görmek

Rüyada birini atın üstünde görmek

Rüyada birini atın üstünde görmek zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, ancak daha sonra sorunların aşılacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Rüyada birini atın üstünde gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sizi çekemeyerek ortaya değişik sorunlar çıkartmaya çalışabilirler.

Rüyada atatürkü at üstünde görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine inanılır.

Rüyada atın üstünde adam görmek aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine yorulur.

Rüyada denizin üstünde koşan at görmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada atın üstünde bebek görmek kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine işaret eder.

Rüyada at üstünde birini görmek mutlu olacağına, yardımın alınacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada atın üstünde gelin görmek insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine delalet eder.

Rüyada at üstünde erkek görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini at üstünde görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments