Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atın üstünde gelin görmek

Rüyada atın üstünde gelin görmek

Rüyada atın üstünde gelin görmek boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, bereket ve zenginlik bulacağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine yorulur.

Rüyada atın üstünde gelin gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmaya çalışmakta fayda var.

Rüyada atın üstünde gelin görmek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz at üstünde gelin görmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada deve üstünde gelin görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına yorulur.

Rüyada devenin üstünde gelin görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına tabir olunur.

Rüyada gelinin üstünde altın görmek giderlerin artış göstereceğine, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına inanılır.

Rüyada atlı gelin görmek çok kötü sonuçlar doğuracağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada at ve gelin görmek beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına delalettir.

Rüyada gelin atı görmek büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, borç yüzünden uykuların kaçacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments