Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atatürkü at üstünde görmek

Rüyada atatürkü at üstünde görmek

Rüyada atatürkü at üstünde görmek rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, iyi bir zanaatkar olunacağına, geniş geniş yaşayacağına, üzüntülerin daha da artacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, patron koltuğuna yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada atatürkü at üstünde gördüyseniz:

  • Çekinmeden sorabilirsiniz.

Rüyada atatürkü at üstünde görmek gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, kişinin yasa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada denizin üstünde ata binmek şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine işaret eder.

Rüyada deniz üstünde ata binmek başarılarının tadına varacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ata binmek at görmek geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına yorulmaktadır.

Rüyada ata binmek ve atla konuşmak doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada çifte atan at görmek insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, çok tahsilli bir kişi olacağına, dertlerin sonlanacağına alamet eder.

Rüyada atın üstünde koşmak bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, parasal kaygılardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada atın üstünde birini görmek beklediği haberin gelmeyeceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments