Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini asık suratlı görmek

Rüyada sevdiğini asık suratlı görmek

Rüyada sevdiğini asık suratlı görmek kara kara düşünür olacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına işarettir.

Rüyada sevdiğini asık suratlı gördüyseniz:

  • İsteklerinizin olurunu sağlamak için ön hazırlık gerekebilir.

Rüyada sevdiğini asık suratlı görmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini suratı asık görmek iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, kötülüğe uğramadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada asık suratlı birini görmek uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi asık suratlı görmek içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine delalettir.

Rüyada asık suratlı olmak sıhhat ve huzur bulacağına, kul hakkına girmeyeceğine, anne babanın birbirine düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi suratı asık görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyi asık suratlı görmek büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, zorlukları teker teker aşacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada suratı asık birini görmek beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments