Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaklarının ıslandığını görmek

Rüyada ayaklarının ıslandığını görmek

Rüyada ayaklarının ıslandığını görmek hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, zor ve kötü günlerin geleceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayaklarının ıslandığını gördüyseniz:

  • Belli bir amacınızı ilerletmek için bağlantılarınızı kullanabilirsiniz.

Rüyada ayakları ıslanmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına inanılır.

Rüyada ayaklarının ıslandığını görmek etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayağı ıslanmak emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakların ıslandığını görmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine işarettir.

Rüyada yağmurda ayaklarının ıslandığını görmek maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, servet sahibi olacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada gelinlikle ıslanmak iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada yağmurda birinin ıslandığını görmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine inanılır.

Rüyada birinin yağmurda ıslandığını görmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments