Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakları ıslanmak

Rüyada ayakları ıslanmak

Rüyada ayakları ıslanmak elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, ilerleyemeyeceğine, kendini dinine daha fazla vereceğine, sevdiklerini de koruyacağına, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakları ıslanmak gördüyseniz:

  • Askıda kalmış borç alacak meselelerini veya hukuki konuları istikrara kavuşturabilirsiniz.

Rüyada ayakların ıslandığını görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada ayağı ıslanmak iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayaklarının ıslandığını görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına işarettir.

Rüyada ayakları ıslanmak aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, zorlukların biteceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada yağmurda ayaklarının ıslandığını görmek bolluğun sürekli olacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine yorulur.

Rüyada kuranı kerimin ıslandığını görmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabısı ıslanmak sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havuzda ıslanmak çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments