Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağı ıslanmak

Rüyada ayağı ıslanmak

Rüyada ayağı ıslanmak neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, sorunların çözüm bulacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağı ıslanmak gördüyseniz:

  • Garip bir gelişmeyi yararınıza kullanabilirsiniz.

Rüyada ayakları ıslanmak yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine delalettir.

Rüyada ayakların ıslandığını görmek kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, zor durumların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yağmurda ayaklarının ıslandığını görmek gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine delalettir.

Rüyada ayağı ıslanmak maneviyata yöneleceğine, güzel bir hayat süreceğine, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayaklarının ıslandığını görmek bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine işarettir.

Rüyada denizde ıslanmak işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, anne baba duası alınacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dalgayla ıslanmak fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gece yağmurda ıslanmak sıkıntılarını üzerinden atacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments