Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlikle ıslanmak

Rüyada gelinlikle ıslanmak

Rüyada gelinlikle ıslanmak sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinlikle ıslanmak gördüyseniz:

  • Hümanist tavırlar, sosyalleşme, farklı şeyler deneme isteği, öneriler, tavsiyeler ön plana çıkabilir.

Rüyada gelinlikle yağmurda ıslanmak hayırlı işlere girişileceğine, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada gelinlikle ıslanmak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşiyle yağmurda ıslanmak parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, aralarından su sızmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hortumla ıslanmak keyfin kaçacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına işaret eder.

Rüyada çamaşırların ıslandığını görmek aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına yorulmaktadır.

Rüyada gece yağmurda ıslanmak problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, işlerinin düzeleceğine, kişinin kazancının artacağına delalet eder.

Rüyada kuranı kerimin ıslandığını görmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, maddi açıdan ferahlayacağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına yorulur.

Rüyada yağmur yağıp ıslanmak yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments