Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaklarının felç olduğunu görmek

Rüyada ayaklarının felç olduğunu görmek

Rüyada ayaklarının felç olduğunu görmek deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayaklarının felç olduğunu gördüyseniz:

  • Uzun vadeli hedefleriniz veya amaçlarınız açısından ne kadar yol geldiğinizi sorgulayabilirsiniz.

Rüyada ayaklarının felç olduğunu görmek ne yöne gideceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına işarettir.

Rüyada ayakları felç olmak kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada felçli birini yürürken görmek dileklerinin de kabul olacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına delalettir.

Rüyada sevdiğini felçli görmek asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini felç olduğunu görmek sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, evlat sahibi olacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına alamet eder.

Rüyada yüzünün felç geçirdiğini görmek ele geçen kazancın günden güne artacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşini felçli görmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, dayanışmanın ve düzenin artacağına delalettir.

Rüyada eşinin felç olduğunu görmek zor zamanların böylece geride kalacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments