Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakları felç olmak

Rüyada ayakları felç olmak

Rüyada ayakları felç olmak gam ve keder çekmeyeceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, kapanan kapıların açılacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, çok önemli noktalara geleceğine rivayet eder.

Rüyada ayakları felç olmak gördüyseniz:

  • Kendinizi meşgul etmeniz olası problemleri engellemenizi sağlayabilir.

Rüyada ayakları felç olmak kalp kırıklığına neden olacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayaklarının felç olduğunu görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, hasretin biteceğine, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin felç olduğunu görmek hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini felç görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünün felç olduğunu görmek sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yüz felç olduğunu görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, tersliklerin yoluna gireceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine delalet eder.

Rüyada felçli insan görmek düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine rivayet eder.

Rüyada felçli birini görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments