Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini felç olduğunu görmek

Rüyada kendini felç olduğunu görmek

Rüyada kendini felç olduğunu görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kendini felç olduğunu gördüyseniz:

  • Bazen zorlayarak istediğinizi elde edemeyebilirsiniz, beklemek ya da arka planda kalmak süreç içinde daha iyi sonuç verebilir.

Rüyada yüzü felçli görmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine, çok kötü günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada felçli olmak sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına inanılır.

Rüyada anneyi felçli görmek ortaklı işlere iştirak edileceğine, helal kazanca sahip olunacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına işaret etmektedir.

Rüyada annesinin felç geçirdiğini görmek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine işarettir.

Rüyada felçli hasta görmek sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını felçli görmek can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada eşini felçli görmek hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına işarettir.

Rüyada ağız felci görmek işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments