Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada felçli birini yürürken görmek

Rüyada felçli birini yürürken görmek

Rüyada felçli birini yürürken görmek yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, iyilik ve hayır bulacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, mutlu olacağına inanılır.

Rüyada felçli birini yürürken gördüyseniz:

  • Hayatınızı sürdürmenizi veya daha fazla ya da daha rahat kazanmanızı sağlayacak iş modelleri üzerine çok sayıda fikriniz olabilir.

Rüyada başka birinin felç olduğunu görmek büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, geleceğe dair planlar yapacağına, karısının çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada kendini felçli görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine yorulur.

Rüyada ağız felci geçirmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına yorulur.

Rüyada birinin felç geçirdiğini görmek yüksek bir makama geleceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına delalettir.

Rüyada felçli kadın görmek kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada anneyi felç görmek kötü kimselerin ağına düşeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına işarettir.

Rüyada yüz felç geçirmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada ölü birini felçli görmek ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments