Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini felçli görmek

Rüyada sevdiğini felçli görmek

Rüyada sevdiğini felçli görmek kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, işlerin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini felçli gördüyseniz:

  • Nasıl daha hızlı veya etkin olabileceğiniz üzerine daha fazla düşünmelisiniz.

Rüyada sevdiğinin felç olduğunu görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına yorulur.

Rüyada sevdiğini felçli görmek uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzü felç olmak kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına inanılır.

Rüyada ağız felci olmak herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocasının felç olduğunu görmek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, başa iş açacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü birini felçli görmek işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına delalettir.

Rüyada kardeşinin felç olduğunu görmek sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada felç geçirdiğini görmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments