Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaklarını ters görmek

Rüyada ayaklarını ters görmek

Rüyada ayaklarını ters görmek mutlu ve güzel günlerin geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada ayaklarını ters gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olan şeyleri kabullenmek gerekiyor.

Rüyada ayakları ters birini görmek kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine delalet eder.

Rüyada ters ayaklı görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayaklarının ters döndüğünü görmek insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, giden birinin geri döneceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayağının ters döndüğünü görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine işarettir.

Rüyada ters ayak görmek büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ters ayaklı adam görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, maddi gücünün katlanacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakları ters görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada birinin ayağını ters görmek zenginlik elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments