Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ters ayak görmek

Rüyada ters ayak görmek

Rüyada ters ayak görmek aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına alamet eder.

Rüyada ters ayak gördüyseniz:

  • Ardından, kendi içinizde bir çözümleme yapıp, doğru duygular beslemeye başlayabilirsiniz.

Rüyada ayakları ters kadın görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, eşine değerli hediyeler alacağına, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ters ayaklı adam görmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada ters ayak görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ters ayaklı görmek yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine işarettir.

Rüyada ayaklarının ters döndüğünü görmek husumetlerin başgöstereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağı ters görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, yanlış yatırımlar yapacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına işarettir.

Rüyada ters ayaklı insan görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine rivayet eder.

Rüyada ayaklarını ters görmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, helal rızka kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments