Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaklarının ters döndüğünü görmek

Rüyada ayaklarının ters döndüğünü görmek

Rüyada ayaklarının ters döndüğünü görmek maddi olarak büyüyeceğine, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayaklarının ters döndüğünü gördüyseniz:

  • Belli konulara kendinizi adamanız harika şeyler ortaya çıkarmanızı sağlayabilir.

Rüyada ayağının ters döndüğünü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayaklarının ters döndüğünü görmek bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada şemsiyenin ters döndüğünü görmek çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, sevdikleri ile bir arada olacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada geminin ters döndüğünü görmek hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, keyfinin kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabının ters döndüğünü görmek çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabanın ters döndüğünü görmek moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına yorulur.

Rüyada dünyanın ters döndüğünü görmek sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin sana döndüğünü görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments