Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin ayağını ters görmek

Rüyada birinin ayağını ters görmek

Rüyada birinin ayağını ters görmek hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ayağını ters gördüyseniz:

  • Ufak girişimlerin olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada ters ayak görmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, ticarette başarılı olacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayağını ters görmek beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, mutlulukların yarım kalacağına, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin ayaklarını ters görmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağı ters görmek çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, zarar verici olaylar yaşanacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ayakları ters birini görmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, kendine döneceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin ayağını ters görmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakları ters kadın görmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, huzurlu günler görüleceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakları ters bebek görmek aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments