Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakları ters görmek

Rüyada ayakları ters görmek

Rüyada ayakları ters görmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada ayakları ters gördüyseniz:

  • Tartışma ortamlarından kaçmak zor olabilir.

Rüyada ayakları ters insan görmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakları ters görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına işarettir.

Rüyada ters ayaklı insan görmek asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, bütçesinin genişleyeceğine, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayaklarının ters döndüğünü görmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına işaret eder.

Rüyada ters ayaklı adam görmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine tabir olunur.

Rüyada ayaklarını ters görmek kendisini çok iyi hissedeceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ters ayaklı kadın görmek kötü günler yaşanacağına, büyük maddi kayıp verileceğine, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ters ayak görmek şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments