Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakları ters birini görmek

Rüyada ayakları ters birini görmek

Rüyada ayakları ters birini görmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, umutsuzluk yaşanacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına inanılır.

Rüyada ayakları ters birini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kimselerin haklı talepleri bile size büyük bir haksızlık gibi görünebilir.

Rüyada ters dönmüş ayak görmek hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada ters ayaklı kadın görmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine yorulur.

Rüyada ayağının ters döndüğünü görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayaklarını ters görmek dertlerin ortadan kalkacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine delalettir.

Rüyada ayağını ters görmek önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine yorulur.

Rüyada ayakları ters birini görmek sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, yaşamının daha kolay hale geleceğine, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine yorulur.

Rüyada ayakları ters kadın görmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, büyük miktarda para kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağı ters görmek istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments