Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ters ayaklı görmek

Rüyada ters ayaklı görmek

Rüyada ters ayaklı görmek güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, huzursuz olacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına inanılır.

Rüyada ters ayaklı gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler ya da evinizle ilgili atacağınız adımlar yaşam standartlarınızı yükseltmenizi sağlayabilir.

Rüyada ayağı ters görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayaklarının ters döndüğünü görmek yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine rivayet eder.

Rüyada ayağını ters görmek hastalıkların sona ereceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Rüyada ters ayak görmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin daha kötüye gideceğine işaret eder.

Rüyada birinin ayaklarını ters görmek ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, unvan sahibi olacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin ayağını ters görmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, sağlık problemleri içinde olacağına işarettir.

Rüyada ayakları ters kadın görmek çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakları ters görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments