Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ters ayaklı adam görmek

Rüyada ters ayaklı adam görmek

Rüyada ters ayaklı adam görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına işaret eder.

Rüyada ters ayaklı adam gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek veya başka kurumların güvencesi altında bazı işlere kalkışmanız veya bağlayıcı sözler vermeniz halinde zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada ters ayaklı adam görmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada ayakları ters birini görmek çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına alamet eder.

Rüyada ters dönmüş ayak görmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, amacına nail olacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada ters ayak görmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada ters ayaklı kadın görmek tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakları ters görmek bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine delalet eder.

Rüyada ters ayaklı görmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada ayağının ters döndüğünü görmek yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments