Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kızı öpmek

Rüyada sevdiğin kızı öpmek

Rüyada sevdiğin kızı öpmek sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı öpmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz varsa biraz daha sabırlı olun.

Rüyada sevdiğin kızı dudağından öpmek üzüntülü bir haber alınacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, o kişiye zararının dokunacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kızı dudaktan öpmek ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, ömrünün uzun olacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kızı yanaktan öpmek hedeflediği kazancı elde edeceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı öpmek kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, yüzünde güller açacağına, işlerinin zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kızı yanağından öpmek yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği kızı dudağından öpmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızın elini öpmek uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine inanılır.

Rüyada sevdiği kızın elini öpmek borç içinde bir yaşam süreceğine, elinin darlaşacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments